Select Page

Qui som

Som una empresa que ens dediquem a la construcció des de fa més de quaranta anys. Hem anat evolucionant seguint el ritme del mercat que ens envolta, mantenint l’alt nivell de compromís que ens caracteritza.
Al llarg de la nostra trajectòria, hem participat en un gran nombre de projectes que ens avalen, emmarcats en diversos àmbits, com poden ser els equipaments, els edificis residencials i industrials, i les obres civils.
Un dels nostres objectius principals és ser una empresa dinàmica, flexible i amb capacitat d’adaptar-nos als canvis.
Tenim empenta, solvència i capacitat per poder tirar endavant tants projectes de futur com ens vagin sorgint.

Equip

Ens agradaria destacar la nostra serietat i professionalitat, i també que disposem d’un equip molt especialitzat, que acumula una llarga trajectòria conjunta dins el sector i un alt nivell de cohesió. Aquesta bona entesa es reflecteix en l’eficiència i la qualitat de la nostra feina que ens diferencia d’altres empreses del sector.
Un factor que ocupa un lloc important en la nostra filosofia d’empresa és el treball en equip, respectant la implantació de sistemes que ens assegurin un bon aprofitament dels recursos, una major planificació i un cost ajustat en l’execució dels nostre projectes. Estem molt satisfets de la resposta del nostre equip, de la il·lusió i empenta que demostra dia a dia en el procés d’adaptació al nostre entorn i al dinamisme del mercat actual.

Projecte i obra

Disposem d’un equip d’arquitectes, arquitectes tècnics i enginyers, que conjuntament amb un personal d’obra amb àmplia experiència, han dut a terme un gran nombre de Projectes i obra en els àmbits de la indústria, la sanitat, l’oci, la docència, els serveis socials i els habitatges.
En aquest àmbit, la nostra gestió consisteix bàsicament en aprofundir en l’anàlisi de les necessitats del client i el projecte en qüestió, avaluant els diferents sistemes constructius que ens permetin ajustar-nos al cost desitjat i respectant tant la qualitat com el termini en el procés d’execució de l’obra.
Un cop iniciat el projecte, el nostre equip supervisa el procés constructiu proporcionant al client la seguretat en el compliment dels requeriments prèviament establerts.

Gestió de projectes

El nostre sector ha viscut un procés de transformació en aquests últims anys que fa que incrementi la complexitat a l’hora d’executar projectes. Conscients d’aquest escenari, creiem que l’anàlisi dels professionals qualificats s’ha convertit en un factor imprescindible per tal de donar una visió tècnica als projectes que s’han de dur a terme.
La nostra tasca és proporcionar un assessorament en aquells punts on podem optimitzar el vostre projecte, aportant noves idees per incrementar l’eficiència i utilitzant el sistema constructiu més adequat.
Els nostres tècnics realitzen un exhaustiu anàlisi del cost, la qualitat i els terminis d’execució desitjats, que ens permet poder realitzar diferents propostes i escollir aquella que més encaixi amb les vostres necessitats, permetent, fins i tot, la realització de projectes a preu tancat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca